The Last Song (2010)

Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skilde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon arg och fjärmar sig från sina föräldrar. Ronnies far, en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv i badorten, helt uppslukad av att skapa ett verk för en lokal kyrkoförsamling. Filmen är baserad på en roman av Nicholas Sparks.

Nicholas Sparks står bakom manuset till fantastiska "Dagboken" men det här är långt ifrån någon dagbok. Ultra-mega-super-kändisen Miley Cyrus spelar Ronnie och det är en film med fullständiga felcastade skådisar. Varken Miley eller hennes motspelare Liam Hemsworth gör något bra jobb utan de är faktiskt helt miserabla. En helt okej Greg Kinnear och killen som spelar bror, Bobby Coleman, är också okej.

Dialoger, känsla och... jag kan fortsätta och trycka ner filmen i de alldeles för små skorna som den bär. Ta en titt och se själva. Det här kan vara det sämsta jag sett på väldigt länge och besvikelsen blir så klart större eftersom man förväntar sig ett Dagboken-manus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback