Stallone med vänner

Man kan säga mycket om skådespelaren Sylvester Stallone. Man kan också säga mycket om Stallone som regissör men som manusförfattare har han varit framgångsrik genom åren. En oscarnominering för Rocky 1976 och ett väldigt bra manus till F.I.S.T året efter. Nu är killen som golvat vår svenske stjärna, Dolph Lundgren, tillbaka. Dock är det inte filmen i sig som är intressant utan castingen.

Plotten är ganska b eftersom det handlar om ett gäng legosoldater som ska åka och störta en sydamerikansk (vad annars?) diktator. Vi lämnar storyn där.

Det intressanta i det hela tycker jag är de skådespelare som Stallone samlat ihop. Förresten, filmen heter The Expendables, om det nu intresserar någon.

Mickey Rourke, Jason Statham, Sandra Bullock (än så länge rykten), Jet Li, Ben Kingsley (rykten även här), Dolph Lundgren, Robert Kneppper (T-Bag i Prison Break), Forest Whitaker och givetvis Stallone själv. Smaka på den uppställningen och erkänn att trots Sly i regissörstolen kan det bli något speciellt av det här gänget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback