Seriespecial: Lie to me

Fantastiska skådespelaren Tim Roth (De misstänkta) gör en underbar gestaltning av Cal Lightman, en levande lögndetektor, i nya serien, Lie to me från 2009. Det är en alldeles färsk serie (USA-premiär i januari) av männen bakom 24 och fantastiskt bra pilotavsnitt gör att jag definitivt kommer följa den.



Serien är inspirerad av en riktig beteendevetare och detta FOX-drama berättar historien om en bedrägeriexpert som hjälper FBI att luska ut sanningen bakom lögnen. Dr. Cal Lightman och hans team är levande lögndetektorer och hans partner Dr. Gillian Foster (Kelli Williams)  är en mycket talangfull psykolog. Will Loker (Brendan Hines) leder fallen och han är en man som tror på radikal ärlighet, detta leder honom ofta i svårigheter. Ria Torres (Monica Raymund) är född till att jobba som beteendevetare och inget går henne förbi.

Första fallet handlar bland annat om en ung student som blir oskyldigt anklagad för mord och riskerar att spendera resten av sitt liv i fängelse. Cal och Gillian försöker desperat få vittnen, kamrater och föräldrar avslöja så mycket som möjligt med hjälp av sina ansiktsuttryck.

Lie to me startar 25 februari på Tv4, 21:00 Missa inte!


Kommentarer
Postat av: Evelina

Japp lita på de vännen då sitter iaf jag bänkad! Och nåde dig om den inte är bra ;)

2009-02-16 @ 20:02:14
URL: http://evelina84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback